T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Resmi Web Sitesi Ordu Millî Eğitim Müdürlüğü E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetim Bilgi Sistemi Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Öğretmenler Portalı E-Okul İlköğretim Veli Bilgilendirme Sistemi Dünyanın en Gelişmiş Arama Motoru Windows Hotmail Hizmeti E-postaya Google Tarzı Bir Yaklaşım. Her dilden herkesin, ortak çabasıyla özgürce ve her şeyi ile bütün bir ansiklopedi üretmeyi amaçlayan ansiklopedi projesi OkuLinux.Com

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Kurumların Outlook İle DiÄŸer Domainlere EPosta Gönderememesi
MesajGönderilme zamanı: 25 Oca 2010 09:57 
Bazı arkadaşlarımız outlook kullanarak kurum e-posta adreslerinden gmail, hotmail, yahoo gibi uzantıya sahip adreslere e-posta gönderemediklerini belirtmişlerdi. Bu konu ile ilgili gelen e-posta da şöyle denmektedir:
Alıntı:
Kurumsal ağ dışındaki kullanıcılarımız, Microsoft Outlook, Windows Mail, Outlook Express vb. programlarla sadece meb.gov.tr ve meb.k12.tr uzantılı adreslere mesaj gönderebilirler. Diğer domainlere (yahoo.com, maliye.gov.tr vb.) mesaj gönderemezler. Bu güvenliği sağlamak için yapılmış bir kısıtlamadır. Diğer domainlere mesaj göndermek için de web tabanlı hizmetimizi kullanmalıdırlar.

------------
Ayrıca merkezde görevli Okul BT Formatör Öğretmenlerimizden aylık raporlarını gmail uzantılı bir adrese göndermelerini istemiştik. meb.gov.tr uzantılı bir mail adres talebimiz olumlu sonuçlandı. Bu e-posta adresi Formatör öğretmenlerimizin toplantıda yazdıkları e-postalarına gönderilecektir.

-----------------------
Uye Olmadiginiz Icin Bu Linki Goremiyorsunuz. UYE OLMAK ICIN TIKLAYINIZ.
-----------------------
na-bi

Miralay
Kullanıcı avatarı

Ettiği: 2339 Teşekkür
Aldığı: 1385 Teşekkür
 Profil E-posta  

tmancar Kullanıcısına teşekkür edenler: AhT, aktas, Asuman, formaffo
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz