T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Resmi Web Sitesi Ordu Millî Eğitim Müdürlüğü E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetim Bilgi Sistemi Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Öğretmenler Portalı E-Okul İlköğretim Veli Bilgilendirme Sistemi Dünyanın en Gelişmiş Arama Motoru Windows Hotmail Hizmeti E-postaya Google Tarzı Bir Yaklaşım. Her dilden herkesin, ortak çabasıyla özgürce ve her şeyi ile bütün bir ansiklopedi üretmeyi amaçlayan ansiklopedi projesi OkuLinux.Com

Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj BaÅŸlığı: Özgürlükİçin OOXML'e karşı! (Kampanyaya siz de destek olun)
MesajGönderilme zamanı: 17 Eyl 2009 17:31 
ISO tarafından onaylanmış bir XML doküman belirtimi standardı (ISO/IEC 26300:2006) olmasına rağmen, Microsoft'un kendi sahipli dosya biçimi olan OOXML'in "bir standart adı altında" kamuya ve yerel yönetimlere pazarlama çabaları hakkında bilgisayar kullanıcılarını bilgilendirmek ve harekete geçirmek amacıyla "OOXML'e Hayır!" diyoruz.
aşağıdaki linkte bulunan formu doldurarak siz de bu kampanyaya destek olabilirsiniz.
Uye Olmadiginiz Icin Bu Linki Goremiyorsunuz. UYE OLMAK ICIN TIKLAYINIZ.

Uye Olmadiginiz Icin Bu Linki Goremiyorsunuz. UYE OLMAK ICIN TIKLAYINIZ.

Bekçi
Kullanıcı avatarı

Ettiği: 962 Teşekkür
Aldığı: 768 Teşekkür
 Profil E-posta  

burhan Kullanıcısına teşekkür edenler: AhT, centır52, formaffo, Hydrogen, ikia, tmancar
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap: